Wat krijgen I-Outplacement kandidaten?
Zij doorlopen een modern volwaardig outplacementtraject met een passende mix van online individuele, groeps- en activiteiten. Kandidaten gaan actief aan de slag met het op korte termijn vervolg geven aan hun loopbaan. Ze gaan op basis van een goed en realistisch zelfbeeld aan de slag met jobhunting of het opzetten van een eigen bedrijf. De aanpak die wij online doen is echter ook gericht op de toekomst op langere termijn. Vandaar dat kandidaten ook leren hoe ze een basis kunnen leggen voor een sterke arbeidsmarkt positie in een wereld die voortdurend in beweging en ontwikkeling is. Zowel in het korte als het lange termijn traject is er intensieve samenwerking met de outplacement adviseur / loopbaan coach.

Wij beschouwen Outplacement als het uitvoeren van "achterstallig" loopbaan onderhoud. De loopbaanadviseurs krijgen na een succesvolle "onderhoudsbeurt" veelal de rol van vast aanspreekpunt voor persoonlijke loopbaanvraagstukken. Er is intensief contact over te nemen besluiten en de consequenties voor de eigen loopbaan op korte en lange termijn. Het is een plezierige manier van werken en de kans om wederom vast te lopen op de arbeidsmarkt wordt aanzienlijk verkleind.

I-Outplacement is een combinatie van hard werken aan nieuw werk en beginnen met een actief persoonlijk loopbaan beleid. I-Outplacement is een traject vol uitdagingen en haalt het beste boven!
Werken bij
Client Portfolio
Algemene voorwaarden
Disclaimer
© CareerPartner B.V. Den Haag, 1997-2015. Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om meer te zien over onze modulaire opzet en de mijlpalen.
Voordelen CareerPartner
Online I-Coaching
Contact
Prijzen
Wie zijn wij?
Client portfolio