Wat is een Internet Outplacement- Jobcoachingstraject?

Internet-Outplacement c.q. Internet-Jobcoaching is het voor een relatief lage prijs op afstand door een coach via internet begeleiden en coachen van mensen. In ons
I-Jobcoachingstraject laten we door middel van persoonlijke een op een coaching, workshops en online presentaties zien wat de valkuilen zijn bij vinden van de juiste baan. Verder vertellen we hoe een onderscheidende aanpak kan werken en hoe dit praktisch uitgewerkt kan worden. Het I-Jobcoachingstraject bestaat uit een aantal modules die afhankelijk van het kennisniveau van een medewerker of kandidaat worden behandeld. Aan het einde van dit coachingstraject heeft een kandidaat of medewerker een unieke aanpak en o.a. een onderscheidend CV. Dit scheelt de kandidaat veel tijd en energie en wordt hierdoor zijn onderscheidende vermogen verder vergroot.

I-Jobcoaching op maat
Het I-Jobcoachingstraject is op maat en wordt aangepast aan het kennisniveau van elke persoon. Sommige mensen zijn nu eenmaal wat verder in kennis en/of ontwikkeling dan anderen. Voor ons traject hanteren we verschillende modules die aangepast kunnen worden aan het niveau van de kandidaten. Op deze wijze is het traject voor iedereen leerzaam.

I-Jobcoaching c.q. I-Outplacement is een combinatie van hard werken aan nieuw werk en beginnen met een actief persoonlijk loopbaan beleid. I-Outplacement is een traject vol uitdagingen en haalt het beste boven!
Werken bij
Client Portfolio
Algemene voorwaarden
Disclaimer
© CareerPartner B.V. Den Haag, 1997-2015. Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om te zien wat kandidaten kunnen verwachten.
Klik hier om meer te zien over onze modulaire opzet en de mijlpalen.
Voordelen CareerPartner
Online I-Coaching
Contact
Prijzen
Wie zijn wij?
Client portfolio