Succesverhalen van tevreden kandidaten en klanten
Jarenlang was ik locatiemanager in de gezondheidszorg. In mijn loopbaan heb ik veel fusie- en veranderingstrajecten meegemaakt en doorgevoerd.
Op 56-jarige leeftijd raakte ik mijn baan kwijt. Dat moment viel samen met mijn gevoel motivatie te verliezen door routine. Ik was altijd: Ambitieus, gemotiveerd, samenwerkingsgericht en vooral gericht op efficiency en effectiviteit van de bedrijfsprocessen. Alles in mijn werk leek eigenlijk meer op hetzelfde en daar was ik nu juist op uitgekeken.

Ik heb daarna een balans opgemaakt. 'Wil ik dit eigenlijk nog wel'. Vreemd genoeg heb ik mij niet druk gemaakt om het feit dat ik geen vaste baan meer had. Ik had vooral behoefte aan rust en tijd om over alles na te denken. Door mijn voormalige werkgever kwam ik in contact met Careerpartner.

Careerpartner helpt je bij het vinden van een passende nieuwe functie. Ik werd gecoacht in: 'Blijf in je kracht. Zoek je eigen capaciteiten en gebruik je netwerk'.
In dit traject kwam ik in contact met Andy Schmit van Careerpartner. In een aantal gesprekken die kort op elkaar volgden werd al snel een lijn zichtbaar:' Jouw probleem is ons probleem en we gaan op zoek naar een baan waarin je je kwaliteiten kwijt kunt'. In die fase werd duidelijk meegedacht vanuit mijn mogelijkheden.
Ook werd het netwerk van Careerpartner aangeboord. Zodoende kwam ik in contact met een fabrikant die iemand zocht met mijn kwaliteiten.

Resultaat is dat ik nu een commerciƫle functie heb met een grote mate van zelfstandigheid en resultaatverantwoordelijkheid.
Nieuwe uitdagingenā€¦..precies wat ik zocht!


Th. F. Knijff Steenbergen NB.CareerPartner hebben wij tijdens een pilot meerdere keren succesvol ingezet voor een aantal tweede spoor en outplacement trajecten. Daarna hebben wij CareerPartner enkele jaren als vaste partner ingeschakeld bij het begeleiden van onze medewerkers in het kader van 2e spoor- en outplacementtrajecten.

Jaar in jaar uit waren de uitstroomcijfers bij 2e spoortrajecten rond de 80%. En dat bij een groep mensen die bijna allemaal 50+ en soms zelfs boven de 60 jaar waren, geen tot zeer weinig opleiding, vrijwel alleen werkervaring in de thuishulp of schoonmaak en daarbovenop ook nog eens diverse fysieke beperkingen hadden. Chapeau!

CareerPartner is energiek, enthousiast, betrokken, denkt in kansen en heeft naast het goed coachen ook het plaatsen van onze medewerkers uitermate goed gedaan. Zij onderhouden op een juiste wijze contact met ons als werkgever en denken mee in oplossingen voor zowel ons als bedrijf als voor de medewerkers.Petra B.
Manager Operations Meavita Thuishulp (voorloper HWW Zorg)
Werken bij
Client Portfolio
Algemene voorwaarden
Disclaimer
© CareerPartner B.V. Den Haag, 1997-2015. Alle rechten voorbehouden.
Voordelen CareerPartner
Online I-Coaching
Contact
Prijzen
Wie zijn wij?
Client portfolio