Contact
Routebeschrijving in Den Haag

AUTO
Als je met de auto reist, kom je via de A12 (Utrechtsebaan) Den Haag binnen. Aan het einde van de snelweg kom je op een T-splitsing, waar je naar links voorsorteert. Bij de eerst volgende stoplichten ga je naar rechts(raamweg/koninginnegracht) en bij de derde stoplichten weer naar links (Laan Copes van Cattenburgh)(let op! Niet harder dan 50km). Bij de tweede stoplichten(aan je linker hand het vredespaleis), steekt je recht over. De weg die je nu inslaan maakt een bocht naar links en aan het eind, vlak voor de stoplichten een bocht naar rechts. Je komt nu op de Groot Hertoginnelaan uit. De 1e Sweelinckstraat is de eerste zijstraat aan je linkerhand, je moet echter even doorrijden en een U-turn maken om vervolgens 200meter terug te rijden en de 1e Sweelinckstraat in te gaan.

OPENBAAR VERVOER
Als je met het openbaar vervoer reist, moet je op het Centraal Station lijn 4 nemen. Richting Kijkduin, uitstappen bij de eerste halte (naam halte: laan van meerdervoort) op de Groot Hertoginnelaan, na bioscoop Metropole.

CareerPartner bevindt zich in een herenhuis aan de 1e Sweelinckstraat 12 in Den Haag. Er geldt tot 18 uur geen betaald parkeren in deze zone.

Telefoonnummer 070 3 602 204.
2517 GC Den Haag
Werken bij
Client Portfolio
Algemene voorwaarden
Disclaimer
© CareerPartner B.V. Den Haag, 1997-2015. Alle rechten voorbehouden.
Info@CareerPartner.nl
Voordelen CareerPartner
Online I-Coaching
Contact
Prijzen
Wie zijn wij?
Client portfolio